Teatrul de vară

Teatrul de Vară Târgu Mureș

Teatrul de Vară este situat în centrul Târgu-Mureșului, ocupând un loc pitoresc și verde în mijlocul orașului.

Locația este cunoscută pentru spectacolele de teatru și serile de cinema în aer liber, dar și pentru concerte, festivaluri, spectacole pentru copii și alte evenimente culturale organizate pe timpul verii. Amplasarea scenei oferă un cadru natural, permițând spectatorilor să se bucure de reprezentații artistice într-un mediu deosebit de ofertant.

Teatrul de Vară Târgu Mureș

Pe parcursul sezonului de vară, Teatrul găzduiește spectacole de teatru susținute de trupe locale sau naționale, spectacole muzicale sau de dans, spectacole de comedie și multe alte evenimente culturale. Acest loc este dedicat atât tinerilor, cât și familiilor și tuturor iubitorilor de artă, deoarece oferă o atmosferă plăcută și totodată, ocazia de a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Teatrul de Vară din Târgu Mureș joacă un loc important pentru comunitatea locală, contribuind la promovarea culturii și a artelor. În plus, acesta este o atracție turistică pentru cei care explorează orașul în timpul sezonului estival.

Teatrul de Vară are o capacitate de 1.830 locuri. Toate locurile se bucură de vizibilitate bună în cazul proiecțiilor video, iar locația este dotată cu un bun sistem audio-video.

Dacă doriți să organizați evenimente la Teatrul de Vară, puteți închiria locația la un tarif calculat pe zi. Pentru închirierea spațiului, ne puteți contacta la telefon 0265-250337 sau pe email secretariat@culturamures.ro

csoport

Csoportterápia – BEMUTATÓ

Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak…

aug. 8, 20231 min
ro_RORomanian