Zilele Târgumureșene 2024 – Conferința de presă

Astăzi la Cetatea Târgu Mureș a avut loc conferința de presă în care a fost anunțată în mod oficial cea de-a 27-a ediție a Zilelor Târgumureșene, eveniment care va avea loc în perioada 27-30 iunie 2024.

zilele targumuresene 2024

Dl. Soós Zoltán, primarul Municipiului Târgu Mureș și dl. Portik Vilmos- viceprimarul Municipiului, au prezentat succint programul celor patru zile, locațiile și punctele de interes ale evenimentului. Astfel, noua ediție va cuprinde un târg de artă meșteșugărească, muzică, distracție, spectacole, teatru și expoziții sau concerte care se vor desfășura în patru locații: strada Bolyai, centrul orașului, strada Enescu și Cetatea Târgu Mureș.

În locațiile menționate vor avea loc concerte susținute de artiști precum Taxi, 3 Sud Est, Kowalsky meg a Vega, Gheorghe Zamfir, Horváth Tamás, Ștefan Bănică Jr., Korda György és Balázs Klári și alții. Filarmonica de Stat Târgu Mureș va susține pe 27 iunie Concerul extraordinar cu ocazia deschiderii Zilelor Târgumureșene “Rock meets Philharmonic”. Toate aceste manifestări cu ocazia zilelor orașului se vor încheia duminică seara cu un foc de artificii.

Revenim în curând cu programul detaliat!

ro_RORomanian